Tendals

PVC I ALUMINIS SOLIS

Tendals

Els tendals són un element estèric, però també funcional, molt útil per a la llar, més en èpoques de bon temps. A tots ens agrada gaudir dels espais a l’aire lliure: al jardí, a la terrassa, al pati… El bon temps i poder sortir a l’exterior a gaudir d’una tarda primaveral, anima a qualsevol i contribueix a augmentar aquesta sensació de benestar i qualitat de vida.

Des del primer dia, a PVC i Aluminis Solis, som coneixedors de la importància d’aquest fet i, per això, oferim a tots els nostres clients una selecció de tendals per a tot tipus de finalitats, amb l’assessorament dels nostres especialistes en tendals.

La qualitat del nostre servei i la professionalitat dels nostres experts, ens han portat a comptar amb els millors tendals a la ciutat de Manresa i de tota la província de l’àrea de Barcelona. A PVC i Aluminis Solis, som especialistes dins el sector dels tendals i en tot tipus de productes i serveis en alumini i PVC.

Toldos_Mondejar

Els tendals ofereixen multiplicitat d’avantatges per gaudir de més espai, sobretot a l’aire lliure, quan arriba el bon temps. No només, com dèiem, a nivell estètic i visual, sinó que a nivell funcional, els beneficis dels tendals són únics i molt profitosos. Per exemple, són una manera eficaç de reduir el consum d’energia,

toldo-mediterraneo-1-1280x958

gràcies al control que exerceixen sobre la calor i la llum que arriba a les nostres vivendes, o locals on els instal·lem. Amb una instal·lació adequada, a més, amb els tendals aprofitem un espai exterior que restaria inservible segons en quines situacions, ampliant així els metres habitables.

toldo

Si us interessa aquest, o qualsevol dels nostres serveis en tendals, des de PVC i Aluminis Solis, us animem a confiar en el nostre servei, i a deixar-nos el vostre contacte per telefonar-vos gratuïtament i parlar-ho tot, amb l’assessorament necessari. Des de PVC i Aluminis Solis, buscarem la millor solució que s’adapti a les vostres necessitats.

tendals manresa
tendals manresa
tendals manresa

Per qualsevol dubte contacte

Sense cap compromís

Contacte

Facebook