BLOG

PVC I ALUMINIS SOLIS

PVC i Aluminis Solis: Portes, de fusta o metàl•liques?

PVC i Aluminis Solis: Portes, de fusta o metàl•liques?

El primer contacte que hom té davant qualsevol casa, llar, oficina… és la porta d’entrada. En aquest punt neixen tots els prejudicis que es puguin fer, en un primer moment, sobre si amb ella se’ns convida, o no, a entrar a un espai digne. Com se sol dir, la primera impressió és el què compta. És per això que l’elecció de la porta principal no s’ha de menysprear. Avui per avui, hi ha mil possibilitats, però clarament, s’han de diferenciar dues opcions vàlides per col·locar com a reclam distintiu en la nostra porta d’entrada (o qualsevol porta que necessitem, fins i tot a l’interior): portes de fusta, que permeten l’elecció de diversos estils decoratius, brindant la sensació de calidesa i confort, o les portes metàl·liques, que ofereixen seguretat i modernitat.

Us intranquil·litzen els temps que corren? Us preocupa la seguretat dels vostres éssers estimats? No esteu disposats a deixar sense protecció tots els béns que guardeu a l’interior de la vostra llar o negoci? Aquestes són, entre moltes altres, qüestions a tenir en compte a l’hora d’escollir quina és la millor elecció per a la nostra porta. És per això que, des de PVC i Aluminis Solis, empresa ubicada a la bagenca població de Manresa on podreu trobar tot el què busqueu i més, en tot tipus de productes i estructures en PVC i alumini: finestres, baranes, portes de garatge, mosquiteres, motorització per a finestres i molt més; el millor assessorament que necessiteu per triar la vostra porta i garantir-ne la seva instal·lació, amb un producte de la millor qualitat, gràcies al nostre servei en portes metàl·liques i d’alumini.

Com a experts en el treball amb tot tipus d’estructures metàl·liques, des de PVC i Aluminis Solis a Manresa, som partidaris d’escollir una bona porta metàl·lica, dissenyada segons les vostres necessitats i exigències, oferint la tranquil·litat, confiança i garantia que tenen els nostres productes. Però perquè pugueu prendre en compte si la decisió que feu és l’adequada a la vostra situació, des de PVC i Aluminis Solis a Manresa, volem exposar-vos en aquest post del nostre blog, els avantatges i inconvenients de triar entre una porta de fusta, o una porta metàl·lica. Totes dues tenen els seus punts a favor i els seus punts en contra, i per això, seleccionar la que respon millor a les nostres necessitats, serà una tasca essencial.

Per una banda, tenim les portes de fusta. Una de les primeres característiques que ens trobem davant una porta de fusta, és el seu efecte decoratiu. La capacitat d’acabats, jugant amb relleus i formes gravades, és superior en el treball amb la fusta que no pas en el de les portes metàl·liques. La fusta té una calidesa i una estètica més reeixida, que combina amb gairebé qualsevol tipus de decoració. En ambients més clàssics, la fusta s’integra millor, mentre que en emplaçaments amb estils avantguardistes i moderns, el metall i, concretament, l’alumini, ens oferirà aquesta sensació més actual. La humitat es el gran inconvenient per a aquest tipus de portes i si vivim en una localitat situada en una zona amb molta humitat, el risc a patir danys en la fusta és més que probable.

cancel·les manresa

D’altra banda, tenim les portes metàl·liques, les preferides de la nostra empresa PVC i Aluminis Solis a Manresa. Aquestes portes metàl·liques d’alumini són més duradores, segures i resistents que les portes de fusta. Actualment l’ús d’aquest tipus de portes, s’està generalitzant gràcies també als avantatges que brinden pel seu preu i per la seva resistència. El metall, i l’alumini precisament, és un material fàcil de treballar, que ens obsequia amb una major robustesa, encara que de manteniment una mica més complicat, doncs ja hem vist amb anterioritat en d’altres posts del nostre blog, que el tractament de neteja de les estructures metàl·liques com les portes metàl·liques d’alumini, és delicat.

Les portes metàl·liques ofereixen més seguretat que les portes de fusta, i són totalment funcionals, segures i persistents. A més, les noves tendències en estils i disseny, segueixen la línia moderna que ofereix el treball amb aquest tipus de material. Si bé els acabats que es realitzen amb portes de fusta són millors, les possibilitats de combinació de materials entre metall i vidre, estan marcant un abans i un després en l’elecció d’aquestes portes. Ja sigui per a una empresa o per a un domicili particular, les portes metàl·liques d’alumini sempre acaben per aportar un toc diferenciador, especial. Disseny, modernitat i confort fan de les portes metàl·liques d’alumini un signe clar de distinció.

Posats a comparar i fent un cop d’ull als preus entre ambdues opcions, podem dir que hi ha de tot. El normal, a dia d’avui, és que les portes metàl·liques tinguin un preu superior, degut a la durabilitat del material i a les corrents estètiques que impregnen l’actualitat. Això si, hem de tenir en compte que tots aquests aspectes a l’hora de comprar la nostra porta, comptaran i cal assegurar-se que estem obtenint un producte de qualitat, segur i amb totes les garanties.

porta metal·lica alumini manresa

La decisió final està en les vostres mans, la resposta variarà en funció de les necessitats de la vostra llar o negoci, tant a nivell pràctic, com estètic. Des de PVC i Aluminis Solis a Manresa, us oferim tota la nostra atenció i assessorament necessari per ajudar-vos en la vostra elecció en portes metàl·liques d’alumini gràcies al nostre servei, i podeu demanar-nos pressupost per a la porta metàl·lica que desitgeu, sense cap tipus de compromís.

Facebook