BLOG

PVC I ALUMINIS SOLIS

PVC i Aluminis Solis: Consells per netejar estructures metàl·liques

PVC i Aluminis Solis: Consells per netejar estructures metàl·liques

La neteja de qualsevol metall és una de les tasques domèstiques més enutjoses que pot haver-hi. Tot i que no tenim per què dedicar-nos cada dia a la seva cura, si a llarg termini volem garantir la seva bona presencia estètica i durabilitat, deixar passar molt de temps sense netejar qualsevol estructura metàl·lica (finestres, portes, baranes…), provocarà després que la tasca pugui ser molt més complicada.

A PVC i Aluminis Solis, disposem de l’experiència més contrastada en el sector de la metal·listeria metàl·lica i de l’alumini, a Manresa i rodalies; oferint tot tipus de serveis en reixes metàl·liques, portes metàl·liques, portes de garatge, escales metàl·liques, baranes, finestres d’alumini... treballant amb els millors metalls i oferint sempre les majors garanties en els nostres serveis.

Poder lluir bé aquestes estructures: reixes metàl·liques, portes metàl·liques, portes de garatge, escales metàl·liques, baranes, finestres d’alumini... i mantenir-les com si fossin sempre noves, és una tasca senzilla si estem atents i els hi posem la deguda atenció que mereixen. És per això que, com a experts en el sector de l’alumini en el tractament, fabricació i instal·lació d’aquests elements i estructures, volem oferir-vos uns fàcils consells per estalviar, amb el pas del temps, qualsevol problema en el manteniment de les vostres estructures metàl·liques.

L’alumini, present en innombrables elements com ara finestres i marcs, portes metàl·liques, reixes, baranes, escales metàl·liques, persianes (tant exteriors com interiors) i en diferents electrodomèstics, no és un dels materials més difícils a tractar. El seu inconvenient més gran, i amb el que s’ha de vigilar, és la facilitat amb què es ratlla. Per netejar amb garanties aquests metalls i especialment l’alumini, us aconsellem tenir en compte els següents punts:

  • Treure la pols abans de passar a la neteja de la superfície amb d’altres productes
  • Utilitzar qualsevol producte de neteja sabonós amb un drap o esponja (cal evitar fregalls i altres similars per la tendència d’aquest metall a les ratllades)
  • No utilitzar productes químics forts si no s’està segur de la seva utilitat sobre aquest metall. El resultat final pot afectar al material i produir que aquest es faci malbé abans d’hora
  • Per donar-li brillantor un cop net, podem utilitzar productes per a estructures metàl·liques presents al mercat, o bé, recórrer a remeis casolans i naturals

alumini manresa

Si cuidem bé, i des del primer moment, les portes metàl·liques, cancel·les, baranes, finestres d’alumini i d’altres estructures metàl·liques d’alumini, aconseguirem allargar la seva esperança de vida i veure-les, per molt temps, lluents i brillants.

Un altre metall destacable en el treball d’elements i estructures metàl·liques, a part de l’alumini, és l’acer. Darrerament l’acer s’ha posat de moda. Sinó com acer pur, en la versió coneguda més popular: l’acer inoxidable. Aquest el trobem sobretot en electrodomèstics i accessoris domèstics, fet que l’ha convertit en el rei de la cuina. Tendenciós a absorbir tota la brutícia que s’impregna a les nostres mans, igual que per a la resta de metalls que hem vist, com l’alumini, hi ha productes específics per a la seva neteja. Podeu usar aquests, o acudir als remeis casolans també. Sempre, igual que hem fet amb l’alumini, des de PVC i Aluminis Solis a Manresa, us aconsellem:

  • Eliminar la pols acumulada
  • Netejar amb qualsevol producte sabonós amb un drap o una esponja com ja hem fet anteriorment (per evitar ratllar-lo)
  • Passar un drap humit amb vinagre o una barreja d’aigua i bicarbonat
  • Retirar les restes dels productes anteriors amb amoníac dissolt en aigua.
  • Eixugar amb un drap
  • Si creieu que un cop acabada la neteja, no està suficientment brillant, l’oli d’oliva li donarà aquest to final

La neteja de qualsevol element o aparell metàl·lic pot ser molesta, però els resultats que obtindreu si tracteu com cal aquests metalls (alumini, acer, acer inoxidable…) us satisfarà i les vostres portes metàl·liques, reixes, cancel·les, baranes, escales metàl·liques, finestres d’alumini i d’altres, us ho agrairan.

 

Facebook