BLOG

PVC I ALUMINIS SOLIS

PVC i Aluminis Solis: Com netejar l’alumini

PVC i Aluminis Solis: Com netejar l’alumini

Avui, inaugurem el nostre blog de PVC i Aluminis Solis, empresa ubicada a la bagenca població de Manresa on podreu trobar tot el què busqueu i més, en tot tipus de productes i estructures en PVC i alumini: finestres, baranes, portes de garatge, mosquiteres, motorització per a finestres i molt més; per parlar-vos sobre com podeu netejar les portes metàl·liques i finestres d’alumini de la vostra llar. Mantenir l’alumini net és vital per aportar un toc elegant i modern, a més de polit, a la vostra llar. Per aquesta raó, avui volem donar-vos aquests consells perquè pugueu aplicar-los degudament, gràcies als professionals de la nostra empresa experta en el tractament del PVC i l’alumini, PVC i Aluminis Solis.

Si voleu mantenir la superfície de les vostres portes i finestres d’alumini, lluents i brillants, l’ideal és netejar amb freqüència. No fer cas de les necessitats de l’alumini i no netejar amb regularitat les finestres d’alumini i portes de la nostra llar, empresa o oficina, ajudarà a oferir una imatge pobre i a malmetre aquest metall, doncs l’alumini és un material que, com a tècnics experts en ell, sabem que es deteriora i ofereix una aparença desagradable sense el degut tractament. Per aconseguir aquesta desitjada imatge brillant, és important utilitzar productes especials per a l’alumini.

PVC i Aluminis Solis: Consells per netejar l’alumini

finestres alumini manresa

A continuació, com a professionals del sector de l’alumini, us descrivim els passos que heu de seguir per netejar les vostres portes i finestres d’alumini.

  1. El primer que hem de fer, és fregar amb aigua la superfície per eliminar la brutícia més superficial. Podem afegir a la barreja una mica de detergent suau diluït (sabó).
  2. Escalfeu l’aigua. Amb l’aigua a una temperatura més alta, facilitarem l’eliminació de la brutícia d’una manera més ràpida. Humitegem una esponja o un drap i ho passem per sobre de la superfície de la porta o finestra d’alumini per anar eliminant la brutícia.
  3. No utilitzeu mai esponges d’alumini o fregalls durs per a les vostres superfícies d’alumini, doncs al tacte i pressió per eliminar la brutícia, poden provocar ratllades. També és important, no usar productes que siguin abrasius. Aquests productes generen certa rugositat en algunes parts de l’alumini i després creen taques que poden arribar a ser difícils de treure.

Qualsevol element d’alumini (finestres, baranes, portes…) és convenient netejar-lo, com a mínim, un cop l’any. Existeixen certes excepcions segons circumstàncies vitals, como per exemple a on ens trobem vivint, ja que les conseqüències que poden derivar-se de viure en plena naturalesa, a fer-ho a la platja o enmig d’una gran ciutat, determinen la quantitat de contaminants que poden afectar les nostres estructures d’alumini. Si, per exemple, viviu prop del mar o, en alguna zona industrial, és més recomanable realitzar la neteja d’aquest alumini cada tres mesos. Com dèiem, factors com la qualitat de l’aire, la sal o la pol·lució fan que la brutícia es desenvolupi d’una manera o altra, i en aquests casos, s’adhereixi més sobre l’alumini de les nostres finestres i portes.

Netejar l’alumini és una tasca molt fàcil i que no requereix de molta dedicació. Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta i altres temàtiques relacionades amb l’alumini, no ho dubteu més i poseu-vos en contacte amb autèntics professionals de l’alumini a la ciutat de Manresa amb PVC i Aluminis Solis. Us aconsellarem en tot el què puguem.

CLOSE
CLOSE
Facebook