BLOG

PVC I ALUMINIS SOLIS

PVC i Aluminis Solis: Com netejar bé les finestres

PVC i Aluminis Solis: Com netejar bé les finestres

Netejar les finestres de casa, de l’oficina.. Netejar qualsevol tipus de finestra, de qualsevol lloc, és una tasca que, més sovint del que tocaria, oblidem. El cansament i les ganes de tornar a casa a descansar, en lloc de seguir treballant en les molestes tasques domèstiques, ajuden a defugir de les nostres obligacions. Però la realitat hauria de ser molt diferent i hem de tenir present que les finestres, en general, requereixen d’atenció i d’un treball acurat, per aconseguir eliminar la brutícia que s’incrusta en marcs, vidres, i fins i tot, persianes.

A PVC i Aluminis Solis, com a especialistes en alumini, i complint amb la qualitat dels nostres serveis en la fabricació i la instal·lació de finestres d’alumini i PVC; des del nostre blog, avui volem fer especial esment a aquesta tasca, i oferir-vos uns petits consells sobre com mantenir sempre netes les vostres finestres, tant per fora com per dins.

Ja hem vist anteriorment, en posts sobre com netejar l’alumini, al nostre blog de PVC i Aluminis Solis, empresa líder en alumini a Manresa; que per poder deixar lluents les finestres de casa, el primer que hem de fer és disposar dels productes adequats per netejar cada superfície. Al mercat trobarem infinitat de possibilitats, i cal assegurar-se d’utilitzar els productes específics per a cada cas, si bé, podeu elaborar vosaltres mateixos la vostra pròpia barreja amb aigua i sabó, o detergent.

Per garantir una bona neteja de les finestres, el més important i pràctic, que us recomanem des de la nostra metal·listeria d‘alumini, és netejar de fora cap a dintre.

finestres manresa

Comencem, per exemple, amb els marcs. El més important a tenir en compte, és que heu d’utilitzar el producte d’acord amb el material del què estiguin fabricats. En el nostre cas, com parlem de finestres d’alumini, especialitat de PVC i Aluminis Solis a Manresa, l’ideal és utilitzar aigua amb sabó, com ja hem vist en altres posts del nostre blog, o si no, amb unes gotes d’alcohol. En cas de trobar-nos davant marcs fets de PVC o d’altres materials plàstics sintètics, el millor sempre és l’aigua amb sabó, o detergent. I si tenim a casa finestres de fusta, cal buscar el producte específic per a la fusta, per així poder netejar-les com cal.

Les persianes són tot un món a descobrir a l’hora de netejar-les i completament diferent. Acumulen molta més brutícia i pols, per això exigeixen una neteja més detallada, sobretot, exteriorment, encara que l’interior també s’embruta. Per netejar les persianes, el millor és un bon raig d’aigua a pressió per eliminar la brutícia que s’acumula entre les escletxes.

I un últim element que forma part de totes les finestres i que des de la nostra empresa d’alumini, PVC i Aluminis Solis, us recomanem no oblidar de netejar són els vidres. Aquests són l’últim pas per aconseguir lluir unes finestres del tot netes. Amb el producte per a vidres adequat, fàcil de comprar en qualsevol botiga o supermercat, obtindrem excel·lents resultats.

Uns consells simples i senzills perquè les vostres finestres d’alumini o PVC brillin en la seva totalitat i gaudiu d’elles sense cap tipus de problema. Esperem que us haguem ajudat en la neteja de les vostres finestres des d’aquest post de la nostra metal·listeria d’alumini, PVC i Aluminis Solis.

Facebook