BLOG

PVC I ALUMINIS SOLIS

PVC i Aluminis Solis: Benvinguts

PVC i Aluminis Solis: Benvinguts

Bon dia a tots. Avui, volem donar-vos la benvinguda a aquest espai comunicatiu obert on, des de PVC i Aluminis Solis, empresa ubicada a la bagenca població de Manresa on podreu trobar tot el què busqueu i més, en tot tipus de productes i estructures en PVC i alumini: finestres, baranes, portes de garatge, mosquiteres, motorització per a finestres, vidres, vinils, escales metàl·liques i molt més; volem compartir amb tots vosaltres la passió que sentim per la nostra labor en el sector de la metal·listeria i tot el què té a veure amb ella.

Gràcies a la confiança de totes les persones que han cregut en nosaltres i en la nostra feina, podem iniciar avui a la nostra web, aquest blog on participar junts, amb tots vosaltres, per fer referència a curiositats, secrets i consells sobre la nostra feina, tot esperant també, la vostra participació en els posts que volem anar compartint amb vosaltres, amb comentaris i opinions, recomanacions o suggeriments, sobre tot allò que vulgueu aportar. Junts fem PVC i Aluminis Solis i per això, junts hem de col·laborar i amenitzar aquest espai per aconsellar, valorar i donar el punt de vista, sobre allò que ens preocupa quant al món de la metal·listeria i materials com l’alumini o el PVC, concerneix.

PVC i Aluminis Solis a Manresa, està formada per professionals del sector, amb la vocació de prestar el millor servei al client, a totes aquestes persones, que a dia d’avui, segueixen confiant en el nostre treball.

Amb un equip d’instal·ladors professionals, tècnics i experts, multidisciplinari amb tots els coneixements i la formació necessària, farem possible el projecte, mitjançant la passió que sentim per garantir la satisfacció màxima de cada un dels nostres clients en cada servei que oferim.

De nou, gràcies a tots i cadascú de vosaltres per fer possible aquest espai comunicatiu i esperem que, sobretot, comenteu i compartiu molt en el nostre blog PVC i Aluminis Solis les vostres opinions i idees pròpies per ajudar-nos a nosaltres en la nostra tasca d’oferir-vos la informació sobre allò que us preocupa, o us intriga respecte de la metal·listeria i l’alumini.

Des de la nostra empresa a Manresa, PVC i Aluminis Solis, esperem les vostres aportacions i suggeriments, nosaltres d’altra banda anirem publicant tot allò que us pugui interessar i resultar curiós sobre un món on portem més de vint anys desenvolupant la nostra tasca per complir amb les vostres necessitats i exigències. Gràcies i fins al nostre següent post en aquest nou blog de PVC i Aluminis Solis.

CLOSE
CLOSE
Facebook