Persianes

PVC I ALUMINIS SOLIS

Persianes

Les persianes són un dels elements més importants dels que disposem a dia d’avui a l’hora de complementar les nostres finestres. La seva utilització ha anat augmentant amb el pas del temps. Si bé, van ser concebudes fa força temps, encara hi ha llocs que no poden gaudir de tots els avantatges i beneficis que aporten aquestes plaques enrotllables.

A PVC i Aluminis Solis, som experts en la instal·lació de les millors persianes a Manresa, amb una forta expansió a la resta del territori català i una presència molt marcada a tota l’àrea de Barcelona. Especialitzats en la instal·lació de persianes de qualsevol tipus, per a finestres de gran diversitat i comptant, fins i tot, amb un servei específic en motorització de persianes; els integrants de l’empresa PVC i Aluminis Solis, ens hem caracteritzat per oferir un servei de qualitat, legitimat pels certificats corresponents en garantia de qualitat i prestació de servei. És per això, que a la nostra empresa disposem dels millors materials per a la instal·lació de persianes de la màxima qualitat.

persianes manresa

Els nostres materials pateixen constants proves de verificació per garantir la qualitat dels mateixos, així com els professionals que integren la nostra empresa PVC i Aluminis Solis; tècnics experts en l’especificació corresponent, en aquest cas la instal·lació de persianes de qualsevol tipus, per a tota finestra, demostrant, un cop més, l’exigència que nosaltres mateixos demanem per a l’oferiment del servei.

persianes manresa

A PVC i Aluminis Solis, vetllem per oferir-vos el millor servei, utilitzant els més nous i millors productes i materials, i les més innovadores tècniques d’aplicació, d’última generació, per a la seva instal·lació.

Si teniu en ment canviar o instal·lar qualsevol tipus de persiana, no ho dubteu més i confieu en el servei

persianes manresa

de persianes per a portes i finestres de qualsevol tipologia, que us oferim a PVC i Aluminis Solis. Deixeu-nos el vostre número de telèfon i nosaltres mateixos ens posarem en contacte i us trucarem gratuïtament, sense cap tipus de compromís, per desenvolupar el projecte que sempre heu volgut, al millor preu.

persianas-aluminio
persianes manresa
persiana_de_aluminio_enrollable

Per qualsevol dubte contacte

Sense cap compromís

Contacte

Facebook