Nosaltres

PVC I ALUMINIS SOLIS

Sobre nosaltres

PVC i Aluminis Solis és una empresa sòlida i estable, formada per persones professionals, honestes i compromeses amb la realització de la seva tasca dintre el sector del PVC, els aluminis i les estructures metàl·liques (persianes, finestres, reixes, baranes…).

Ubicada al bell mig del territori català, a la bagenca ciutat de Manresa, l’equip que constitueix PVC i Aluminis Solis s’esforça, dia a dia, per aconseguir l’excel·lència en tots els aspectes del procés de producció i fabricació, així com en l’oferiment d’un servei de qualitat fonamentat en els valors que ens identifiquen.

La responsabilitat

A més del treball acurat durant les fases inicials del projecte, la nostra vocació i passió per garantir la satisfacció màxima de cada client, en cada servei, ha fet que també ens impliquem en qualsevol dubte, qüestió o pregunta que pugui sorgir, esdevenint assessors i consellers per trobar la solució que millor s’adapta a cada necessitat.

Gràcies a la nostra feina i responsabilitat per vetllar pel compliment de totes les normes i pràctiques relatives a les directrius de desenvolupament del sector, a PVC i Aluminis Solis ens hem guanyat un lloc referent entre els nostres competidors, avalat per la confiança dels nostres clients i dels nostres reconeguts proveïdors.

La presència

Amb una presència fortament notable en el marc del territori català, a PVC i Aluminis Solis treballem amb els millors materials i productes del mercat, així com amb les últimes i més noves tecnologies aplicables, per a desenvolupar un servei exigent i excel·lent.

Si busqueu una empresa responsable, de confiança i implicada en tot el què fa, PVC i Aluminis Solis. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de la nostra página web i us trucarem sense cap tipus de compromís per mirar què podem fer per ajudar-vos.

PVC i Aluminis Solis, la teva empresa en PVC i aluminis!

Els millors serveis en pvc i alumini, Informa't!

El servei que necessites per a la teva llar o negoci

Contacte
880rt-h

logo pvcsolis ngr

Facebook