Motorització

PVC I ALUMINIS SOLIS

Motorització

PVC i Aluminis Solis és una empresa familiar i propera de Manresa (Barcelona), especialitzada en oferir tot tipus de serveis en el treball d’aquests materials, però també en la complementarietat d’aquests. És per això, que entre els nostres serveis disposem d’aquest servei de motorització per a portes i persianes de qualsevol tipus: portes de garatge (basculants, persianes enrotllables, batents, seccionals), persianes per a finestres, portes, etc. Automatismes per a instal·lar en les portes i finestres que necessiteu per a ajudar-vos en el vostre esdevenir diari.

El nostre equip, format per persones qualificades en la realització d’aquesta tasca de la motorització, s’encarregarà de l’estudi adequat per determinar quina és l’opció que millor s’adapta a les vostres necessitats, a un preu molt competitiu. En tots els nostres projectes de motorització per a portes i persianes, creiem que realitzar un assessorament previ als nostres clients, informant-los del tipus d’instal·lació i dels materials que resulten més convenients per a cada cas, és molt important per garantir el millor servei possible.

motoritzacio-manresa

Amb la instal·lació d’aquesta motorització, l’accés i el tancament de les vostres portes de garatge i persianes, quedarà completament automatitzat i controlat de forma remota. Així, us oferim, a més, la possibilitat de disposar de simplicitat i practicitat a la vostra llar, o empresa, amb el nostre servei de motorització. Com experts del sector, vetllar pels interessos dels nostres clients és quelcom indispensable,

motoritzacio-manresa

oferint el millor servei, emprant els materials de major qualitat, responent a la dels nostres clients.

A PVC i Aluminis Solis, treballem pels nostres clients en la instal·lació d’equips motoritzats que aportin a la nostra vida tots aquests beneficis d’una manera simple, còmoda i ràpida, garantint la major efectivitat i tranquil·litat i la satisfacció final, el nostre objectiu principal.

motoritzacio-manresa

Si us interessa conèixer més informació sobre aquest servei de motorització per les vostres portes i persianes, o de qualsevol dels altres serveis que oferim; podeu consultar tots els nostres productes i serveis a la nostra pàgina web i demanar-nos pressupost per instal·lar el motor ideal, sense cap tipus de compromís.

Top-Tronic-35
motoritzacio-manresa
motoritzacio-manresa

Per qualsevol dubte contacte

Sense cap compromís

Contacte

Facebook