Mallorquines

PVC I ALUMINIS SOLIS

Mallorquines

Les mallorquines són un element molt característic de les nostres finestres, de qualsevol tipus, que imposen el seu estil a la façana principal de tot edifici, sigui aquest del caràcter que sigui.

En els últims anys, les mallorquines s’han posat a les corrents actuals i als estilismes més de moda. Ens permeten tenir una intimitat extra quan la necessitem i, alhora, que penetri gran quantitat de llum, sense ser perceptible el que succeeix a l’interior de l’habitació on es troben instal·lades. Per tant, aquests elements complementaris de les nostres finestres, són de gran utilitat, ja no només quant a estètica, sinó també en la funcionalitat, per a casa.

Tots aquests, són alguns dels avantatges dels quals ens podem beneficiar gràcies a la instal·lació d’unes mallorquines. És per aquest motiu, que a PVC i Aluminis Solis, ens hem especialitzat en la instal·lació d’aquestes mallorquines en una gran multitud de llars, per a donar un últim acabat a les vostres finestres.

mallorquines-manresa

Tractant sempre de buscar la satisfacció de tots els nostres clients, a qui els oferim la confiança més propera i l’assessorament més personalitzat, en tot moment; a PVC i Aluminis Solis, us oferim tota la varietat i comoditat, a l’hora de contractar aquest servei per a finestres (d’alumini, PVC, etc.) amb mallorquines de qualitat.

mallorquines-manresa

Els professionals que formen part del nostre equip, altament qualificats i amb una dilatada experiència, s’encarregaran de portar el vostre projecte i d’instal·lar amb tota seguretat aquestes mallorquines per les vostres finestres; un producte final d’alta qualitat i amb els acabats de garantia que nosaltres mateixos ens exigim.

mallorquines-manresa

Perquè a PVC i Aluminis Solis creiem que, per davant de tot, hi ha el client, qui mereix tota la nostra atenció, respecte i confiança, amb el millor servei, al millor preu. Consulteu-nos sense cap tipus de compromís. Deixeu-nos el vostre número de telèfon i us trucarem per desenvolupar el pressupost a la vostra mida i perquè comenceu, ben aviat, a gaudir de les vostres mallorquines.

mallorquines-manresa
mallorquines-manresa
mallorquines manresa

Per qualsevol dubte contacte

Sense cap compromís

Contacte

Facebook