Alumini

PVC I ALUMINIS SOLIS

Finestres Alumini

Tant si fa fred, com si fa calor, hem de protegir l’interior de casa nostra. Amb els canvis de temps, arriba el moment en què hem de garantir que les nostres finestres i portes tanquin com cal, i que gràcies a una bona instal·lació d’aquestes, les inclemències del temps, no permetin que aquestes penetrin en el benestar de la nostra llar, oficina o empresa.

A PVC i Aluminis Solis, empresa especialitzada en la instal·lació de finestres a Manresa, ens trobem fortament dedicats al treball d’aquestes amb múltiples materials, entre ells l’alumini, que atorguen característiques úniques a cada finestra, segons les necessitats i exigències dels nostres clients. No només finestres amb materials metàl·lics com l’alumini, sinó també grans experimentats en finestres de PVC.

Necessites canviar alguna finestra a casa teva, o a l’oficina? Has d’instal·lar unes finestres per protegir-te de les inclemències del temps i encara no t’has decidit sobre quines? Vols aconseguir un element decoratiu modern i útil a la vegada? No busquis més. A PVC i Aluminis Solis, us oferim aquest servei de la mà dels millors professionals, fent ús dels més nous productes i materials d’última generació, a un preu molt competitiu.

4

Les finestres d’alumini s’han convertit en els últims anys en un estàndard en totes les llars. Per les seves característiques, doncs l’alumini és un material flexible, durador i lleuger, i per la facilitat amb la qual combina a la perfecció en qualsevol emplaçament, aportant un toc modern; l’elecció d’aquest element respon a la necessitat d’una manera, fermament, confortable i apropiada.

Conformats per un grup de professionals del sector, altament qualificats i amb tots els coneixements necessaris en finestres de tot tipus, i en aquest cas, en finestres d’alumini;

16

els integrants de PVC i Aluminis Solis treballem sempre sota els criteris de professionalitat, seguretat, diligència, satisfacció i qualitat, en tots i cadascun dels serveis que oferim als nostres clients.

Portem molts anys treballant per a la fabricació i instal·lació, de forma ràpida i eficaç, de finestres d’alumini de qualitat.

Si esteu interessats en saber més sobre la nostra tasca en aquest servei de finestres d’alumini, o qualsevol de la resta de serveis que també treballem, ja siguin finestres d’un altre estil o portes metàl·liques, reixes, baranes, persianes

5

Només ens heu de deixar el vostre número de telèfon i ràpidament us trucarem, gratuïtament, per poder parlar sobre la instal·lació de les vostres finestres d’alumini.

Amb una alta resposta en el nivell de satisfacció dels nostres clients, a PVC i Aluminis Solis, creiem que, sobretot, és el client qui mereix tota l’atenció, junt amb el millor servei i al millor preu. Garanties que complim a PVC i Aluminis Solis.

finestres-alumini-manresa
finestres-alumini-manresa
Innaltech__K6T2421

Per qualsevol dubte contacte

Sense cap compromís

Contacte

Facebook